Wednesday, November 10, 2010

my roomate di bilik P04 Kolej SEROJA...


 Mohd Firdaus Bin Hossen (27052)

hahha~~ today aku nak cerita pasal roomate aku.. haah~~ siap bagi no matrik lagi tu.. hahha~~
sapa kah gerangan roomate aku tu..? nama roomate aku adalah mohd firdaus bin hossen.. aaa... anak kepada hossen dan dayang... hihih~~

firdaus nie atau aku panggil dia daus.. dia nie orang kucheng.. org pusak .. orang miow miow city... hahha~~~ aku pernah gi rumah dia di area asajaya kpg tambey mun sik silap.. haha~~ aku n sathish.. gi umah dia.. tett.. besarrrrr.r....

ok.. roomate aku nie dilahirkan pada 21 april 1990... wah.. ingat juga aku.. tett... ok.. dauz nie.. mula mula aku pikir org smnjung.. sop sop sop lepas bbrapa hari kenal baru aku tahu.. budak sarawak juak nya tok tek.. hahhah~~ beliau bersekolah di smk pending dari tingkatan 1 hingga tingkatan 6 atas.. kot lah.. aku rasa jer.. hahah~~

ok... roomate aku nie ambik course social work.. fakulti sains sosial. UNIMAS,... hahha~~ bak kata kawan aku si DATUK LEE CHONG WEI atau nama sebenar koh zhi kiat.. budak ini kuat bising.. ganggu saya belajar .. suka main saja keja.. main tembak tembak macam budak budak ... hahha~~~ nyanyi pun sangat teruk.. ahhah~~ (references : koh zhi huat yg masuk bilik aku sbentar td)

BUKAN aku cakap.. chong wei yg cakap.. haha~~ aku tulis jer... OK...   bbalik kepada apa yg saya nak crita.. roomate saya nie kuat melalak.. suka nyanyi lagu mimpi yg tak sudah dr ibnor reza... asyik lagu tu jer.. arrgghh... stress gak kadang2 dengar ini budak myanyi.. mana tak.. SALAH TIMING nak nyanyi.. ahhahah~~~ satu yg korang tak tahu psal ini budak lol.. ini budak arr.. KUAT BERDENKUR MASA TIDUR... tapi tidak stiap malam macam saya.. dia nie kalau letih confirm akn bdenkur... hahha~~ satu lagi.. dia suka baling bantal peluk masa tidur... ngigau kot... asal waktu pagi bantal peluk dia confirm bawah katil.. ahahha~~

ini budak.. manyak suka kemas bilik.. sebab itu bilik kami dua slalu kemas... haha~~ ilek saja aku...hahah~~ balik kelas jer tengok bilik dah kemas.. hahaha~~~ rajin roomate aku nie.. ahaks.s....!!

 " sapa nama ko tek " ini budak suka sebut ini sama saya.. haiya.. nama saya pun dia lupa... wat the hell  la... sudah tidur sma satu bilik bbulan bulan.. nama aku masih slalu kau lupa.. huhuuh~~ samai hati... takpe... PELUPAK NAMA ORANG INI BUDAK...! hahah~~~

satu lagi... ini budak selalu balik rumah.. huhu~~ kesian saya kan (nada mr christoper masa kelas TMX) hahah~~ asal hujung minggu ini budak akan hilang.. dahlah balik slalu tak cakap pun sama saya... BENGONG...! kesian kamek... tinggal kamek sorang... hahaha~~~

ini budak manyak penakut ow.... HAHHAHA~~~ ada hantu sia daus.. hihi~~ dia takut... mau pigi tandas pun takut waktu malam.. ahhaha~~ xpa... aku paham.. nanti aku kacau kau ek.. hihi~~ (evil thinking)

suka cakap sorang sorang ini budak.. GILA KA APA...!!!!!! hahha~~

INI BUDAK PELUPAK NAMA LOL..!!!! NAMA SENDIRI DIA LUPA...!!!!!!


hahha~~ masalah masalah.. ishk2.. jangan dia lupa BINI SENDIRI sudah nanti.. hahah~~

ok.. apa gik nak crita pasal ini budak.. x tau mau crita apa sudah.. yg pasti ini budak skandal SUE..!! haha~~ dlam sketsa la... hihi~~ bleuksss :P


JANGAN MARAH ROOMATE KU... AKU HANYA BCERITA...!!

7 comments:

fairy belle said...

stan..huaha..kacak x soranya blagu ibnor reza...haha..

eighat yoshi said...

kacak.. ahhaha~~ asal aku tidur konfem tbangun..!! hahah~~ xdalah.. kacak sora nya.. haha~~ tp key slalu lari..

ezza alias said...

daus? ahahaha. suka nyanyi lgu ibnor riza rpanya. bru ku tau. comel je.

eighat yoshi said...

hahha~~ yup.. dia suka lagu tu sangat sangat...

Anonymous said...

Brapa orang 1 blik

Anonymous said...

ko ni gay ke?

mimi said...

Salam....hey....boleh saya tnya skit pasal kos nii....sila email saya di Shahira.mimi@yahoo.com. .tq